Varför behöver vi kosttillskott?

Något som blivt allt vanligare är detta med kosttillskott. Kostillskott är vitaminer och mineraler i koncentrerad form. De är till för att man ska komplettera sin vanliga kost och de kommer i en mängd olika former. Det är allt från kapslar och tabletter till pulver och ampuller med vätska. Ibland gäller det även aminosyror, essentiella fettsyror, fibrer, olika örter och växtextrakt i koncentrerad form som tas i liten mängd.

Det är en del som säger att man inte ska ta dem, mer än under korta perioder och det finns de som säger det behövs året om. Får man brist på vissa ämnen, så kan man bli riktigt sjuk. I vår tidsålder är det även allt svårare att få i sig alla ämnen på ett naturligt sätt. Vi äter skräpmat, naturresurser utarmas, vi har ett ökat avgiftningsbehov, äter p-piller och genteiska fel kan uppstå. Då är det bra att äta kosttillskott som ett komplent.

Kosttillskott för att stärka din kropp

Ibland har man behov av en extra boost, för att få näring till kroppen. Fitline har ett kosttstillkott som är bra för just detta. Fitline har tagit fram produkter som gör att man orkar prestera mera. Så att man kan klara av vardagen med dess utmaningar. Dessutom, kosttillskott från Fitline gör att man stärker sitt immunförsvar. 

Kombinera produkter från Fitline, med andra viktiga vitaminer och mineraler. Vet du med dig att du äter dåligt, eller fel och riskerar brister så är det särskilt viktigt att du äter extra i form av kosttillskott.

1 Dec 2017