Ska du flytta?

Att flytta, det kan vara både kul och jobbigt. Det finns ju vissa delar som är mindre kul att ta tag i. Själv tycker jag det värsta är att packa och sedan att bära alla saker flera gånger om. Flyttstädningen är inte heller så värst rolig att göra. Men vet ni vad? Det är inte ett måste att göra alla saker på egen hand. Det går ju att få hjälp med det mesta! Det går att anlita en flyttfirma som hjälper till att packa och bära som ett exempel. Sedan går det även utmärkt att anlita flyttstädning via städfirma, läs mer här om det. 

Rensa ut!

Något som är riktigt bra att göra då man ska flytta, det är att passa på att rensa ut en massa grejer. Många av oss har alldeles för många prylar i våra hem. Det kan vara trasiga saker man tänkt laga, eller saker man sparat för att de kan vara "bra att ha". Oftast så blir det aldrig av att man lagar sakerna och det är sällan bra och ha sakerna kommer till användning. Du kan kasta allt som är trasigt. Resten du inte vill ha kvar, sälj det eller skänk bort det. Det underlättar en hel del sedan när du ska flytta och även när du packar upp.

Ett annat tips jag vill nämna, om du packar själv, skaffa fler lådor än vad du tror du behöver! Det går alltid åt fler än vad du tror!

2 Sep 2021