Semesterplaner

Nu så här när det snart är dags att ha semester, så sitter jag och planerar lite vad jag ska göra under dessa veckor. Jag har fyra veckors semester och vill gärna fylla dessa med en mängd trevliga saker att göra. Jag har tänkt att dels vara en del hemma i Sverige, men jag allt även tänkt att ta en sväng utomlands. Det som det lutar åt är Torrevieja, i Spanien, det ligger runt 4 mil från Alicante. Har varit där innan och det är en plats jag verkligen trivs på!

Se mig omkring i Sverige med

Sverige är ju helt fantastiskt på sommaren. I alla fall då vi har bra väder, vilket vi har haft nu ett tag. Jag hoppas att det kommer att hålla i sig, så att det även är det då det är dags för min semester. Jag har planer på att bila runt lite här hemma. Man ser sig alldeles för lite runt om i Sverige. Vi har ju rätt mycket att se och göra och det från norr till sönder.

Avslutar med Spanien

Mina två sista semesterveckor kommer att tillbringas i Torrevieja. Jag har bokat in det så i alla fall. Det kan vara skönt att avsluta sin semester med total avkoppling i Spanien känner jag. Jag brukar se till att åka utomlands minst en gång per år, gärna två. En resa på sommaren och en som är runt höst vinster, men då till platser som har varmt under den årstiden.

 

3 Jul 2018