Kanske läge för en skidresa?

Något jag gillar att göra, det är att åka skidor och att åka snowboard. Jag har besökt flera olika skidanläggingar här i Sverige, men har funderingar på att ta en resa till Alperna. Det finns flera flygplatser i Alperna att åka till. Jag har inte varit i Alperna tidigare, så vet inte vilken av alla flygplatser i Alperna man ska välja, eller vilken ort, eller ens land som är bäst. Alperna finns ju i flera olika länder. Så ska man boka flyg till Alperna är det nog bra att först bestämma land!

Får kolla runt lite

Innan jag bokar ett flyg till Alperna så ska jag kolla runt lite på nätet och se vilket land som verkar bäst att åka till. Även läsa om de olika skidanläggningarna och orterna tänkte jag. Men en skidresa till Alperna vore trevligt att göra. Det är så klart även trevligt med de orter vi har i Sverige, men det är inte fel att upptäcka nya saker och nya ställen med, eller hur? Ska höra med en kompis till mig, vad han säger. Har för mig att han har varit på flera olika platser i Alperna. Så han borde ju ha koll på var de bästa backarna finns och så. 

Mer än bara skidåkning

Alperna erbjuder inte bara fantastisk skidåkning, det finns ju en massa andra aktiviteter man kan göra. Vandra, cykla, gå på spa och en massa mer kul saker. Så det vill jag med testa på!

4 Dec 2018