Greta har tagit över våra liv

Min yngsta solstråle är nu två år (snart tre) och hon är galen i Greta Gris. Det är nog omöjligt för någon som inte har småbarn att förstå hur just Greta Gris kan vara så otroligt populär för karaktären är inte särskilt söt. Gretas röst är dessutom otroligt enerverande - särskilt när man är inne på femte timmen av nöffande. Men, det är väl som med så mycket annat, det som attraherar en tvååring är mil från vad som attraherar människor i vilket annat stadie i livet som helst. Jag är mest glad och tacksam för att min dotter har en positiv förebild som dessutom dubblar som barnvakt när jag behöver duscha, laga mat eller bara sitta för mig själv för en stund. Greta är högt älskad här hemma (ja, åtminstone fram till den där femte timmen då hennes röst gjort hål i huvudet på mig).

Födelsedagspresenter

Om en dryg månad blir min lilla tvååring faktiskt en treåring och jag söker runt efter Greta Gris leksaker för det är vad jag tänker nog är vad som kommer att gå hem allra bäst. Greta Gris leksaker och diverse utklädningsplagg (Elsa och Anna i Frost samt Askungen är storfavoriter).

Kalaset tänkte vi hålla litet även i år. Hon är så ung än att vi inte tror att hon uppskattar en massa folk och ståhej ändå, och det är ju hon som ska ha en fin dag. Vi bjuder in närmaste släkten - mor- och farföräldrar, mostrar, fastrar och kusiner. Det blir mer än nog, haha! 

Tårtan? Greta Gris såklart!

 

1 Feb 2019