Börja spela fotboll igen?

När jag var yngre, så spelade jag fotboll i ett lag. Vi var ett gäng glada tjejer, som tränade för att det var kul och det var väl inga direkta planer på att man skulle ta det vidare och göra karriär med damfotboll eller så. Dock var det flera av mina lagkamrater som fortsatte att spela och två av dem har en karriär idag som fotbollsspelare faktiskt. Jag själv spelade bara ett par år för att sedan lägga ner och testa på andra sporter och idrotter. Dock är jag lite sugen på att ta upp detta med fotbollen igen faktiskt.

Vart ska man vända sig?

Frågan är ju vart man ska vända sig för att börja spela igen. Om det finns ett damlag kanske nära där jag bor, som man kan gå med i? Nu har jag inte planer på att ta det högt upp så, utan det är mest för att få en annan slags träning. Kanske man ska fundera på att spela med Korpen eller så, då dete är lie blandat lag och man gör det för motionen och för att det är skoj. Jag ska nog ta och kolla upp detta.

Andra bollsporter

Har faktiskt testat på andra bollsporter genom åren, det har varit handboll, volleyboll och basket bland annat. Men det har inte blivit att jag fortsatt direkt med det. Det är lite synd, för bollsinne, det har jag ju! Så det är nog idé att börja med nåt sånt igen.

31 Aug 2018